Welkom bij Verhagen Elektroservice

Smartwares SH8-99901 Energie controleset

Meer afbeeldingen

Smartwares SH8-99901 Energie controleset

Direct leverbaar

  • App bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Tijdschema's instellen
  • 3 onderdelen
€ 79,00

Let op: De producten op onze website worden geleverd vanuit een centraal magazijn. De getoonde voorraad is de voorraad in dit centrale magazijn. Niet alle producten zijn op locatie Bladel beschikbaar.

OF
Specificaties
Poorten & interfaces
ConnectiviteitstechnologieDraadloos
Frequentie868 MHz
Energie
Maximaal ingangsvermogen3500 W
Inhoud van de verpakking
Aantal smartplugs2
Prestatie
Ingebouwd displayNee
Op afstand bedienbaarJa
Bediend via Android-apparatenJa
Bediend via iPhone/iPadJa
Kenmerken
Ondersteuning voor plaatsingBinnen
Kleur van het productWit
LeerknopJa
Beschrijving

Details

Bespaar eenvoudig op je energierekening met de Smartwares Energie Control Set. Je ziet van alle apparaten die je aansluit op de slimme stekkers het energieverbruik op je smartphone. Stel daarnaast eenvoudig tijdstippen in waarop apparaten automatisch uit- en inschakelen. Zo bespaar je veel onnodig energieverbruik.

De Energie Control Set bestaat uit twee slimme stekkers en de Link. De Link verbindt de slimme stekkers via je internetnetwerk met de gratis HomeWizard Link app waardoor je de aangesloten apparaten via je smartphone kan bedienen. Stel gemakkelijk tijdschema?s in zodat de aangesloten apparaten aan- en uitgaan op het door jou gewenste tijdstip. Ook kan je via de app overal ter wereld je slimme stekker in- en uitschakelen.

De installatie van de Energie Control Set is eenvoudig. De link sluit je aan met een internetkabel en vervolgens download je de HomeWizard Link app in de Apple App Store of Google Play store. De app legt stap voor stap alle handelingen uit waardoor je binnen no-time je nieuwe slimme stekkers gekoppeld hebt en kunt bedienen met je smartphone.

Beoordelen