Welkom bij Verhagen Elektroservice

 

Verhagen Elektroservice B.V.

Steenslag 5
5531MC Bladel
Telefoon: 0497-642475

Openingstijden

Extra koopdagen

Op korte termijn zijn er geen extra koopdagen.

Verhagen Elektroservice B.V. is op dit moment gesloten

Verhagen Elektroservice is een jong familiebedrijf sinds 1987. Het bedrijf is een specialist op het gebied van witgoed binnen het verzorgingsgebied De Kempen, waaronder bijvoorbeeld Reusel, Hooge en Lage Mierde Bladel Hapert Duizel Eersel Steensel Bergeijk Casteren Hoogeloon Vessem Wintelre Arendonk Retie Turnhout etc. Maar daarbuiten geven wij natuurlijk ook alle service.

Wij zijn dealer van de meeste bekende merken. Veel producten uit het assortiment van de merken kunnen wij direct of binnen enkele dagen leveren.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Van aankoop tot thuisbezorgen en service, bij Verhagen koopt u zonder zorgen!

Onderdelen

Een goed gerepareerd huishoudelijke apparaat kan nog vaak jaren lang mee .Verhagen is naast de verkoop van nieuwe apparaten ook een specialist op het gebied van witgoed onderdelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan witgoed onderdelen en accessoires in onze winkel daarom helpen wij u graag met het zoeken naar het juiste onderdeel. Veelvoorkomende onderdelen hebben wij in huis. Voor de wat minder courante onderdelen is Verhagen aangesloten bij Europart. Als u een bepaald onderdeel voor een elektrisch apparaat nodig heeft dan kunt u deze bestellen, vaak is het onderdeel al de dag erna al af te halen in onze winkel.

Reparatieservice aan huis

Verhagen Elektroservice geeft Witgoed service aan huis, wij hebben hiervoor servicewagens met deskundige monteurs. U kunt telefonische 0497-642475 of via de pagina reparatieservice een bezoek van onze monteur aanvragen,deze rijden door heel de kempen zoals Reusel ,Bladel, Hooge en Lage Mierde, Hapert ,Duizel, Eersel, Steensel, Bergeijk, Arendonk, Retie Turnhout etc.

Inbouwapparaten

Uw inbouwapparaten hoeft u niet tegelijk met uw keuken aan te schaffen. Kom met uw keukenplan naar onze winkel en wij geven u advies welke inbouwapparatuur in uw keuken het meeste keukenplezier geeft, met daarbij een vrijblijvende prijsopgave. Uiteraard kunnen wij de inbouw voor u verzorgen, Door heel de kempen.Verhagen Elektroservice B.V.

Steenslag 5
5531MC Bladel
Telefoon: 0497-642475
e-mailadres: info@verhagenelektroservice.nl
KvK-nummer: 17061109
Btw-nummer: NL821070356B01

Stuur een email naar Verhagen Elektroservice B.V.

U kunt uw vraag per email aan ons stellen. We beantwoorden uw vragen tijdens onze openingstijden en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

* Verplichte velden