Snelle Service

Snelle Service

0497-642475

0497-642475

Gratis bezorging

Gratis bezorging

Over Ons

ELEKTROMOTORENSPECIALIST VOOR DE KEMPEN EN NOORD-BRABANT

Wikkelen en reviseren van alle soorten elektromotoren. Dat is al sinds 1987 de kracht van Verhagen Elektromotoren in Bladel. Verhagen Elektromotoren is een familiebedrijf in Bladel en onderdeel van Verhagen Elektroservice BV. Veel machineparken blijven in beweging door elektromotoren en pompen. Stilstand door aandrijfproblemen betekent achteruitgang. Wij laten uw machines snel weer op volle toeren draaien. Wij zijn leverancier van:

✔ elektromotoren ✔ trommelmotoren ✔ pompen ✔ motorreductoren ✔ ventilatoren ✔ wormwielkasten ✔ snelheidsregelaars

IMG_4490

SNELLE LEVERING

We hebben een grote voorraad elektromotoren  en aanverwante artikelen. Daardoor kunnen we snel leveren. We beschikken over voldoende materiaal om in eigen beheer ongeveer 1500 motorreductoren op maat te assembleren. Als het technisch mogelijk is, leveren we binnen 2 uur.

Technician or plumber repairing the dishwasher in a household

DEALER EN SERVICECENTER

Verhagen Elektromotoren is een onderdeel van Verhagen Elektroservice BV. Wij zijn de officiële dealer in Zuidoost-Brabant van onder andere Leroy-Somer Elektromotoren en Varvel Aandrijftechniek. Voor Leroy-Somer zijn wij ook het servicecenter.  Wij leveren een grote verscheidenheid aan wormwielreductoren, pompen, ventilatoren en generatoren. Heeft u een probleem met een elektromotor, een pomp of een van de andere genoemde onderdelen?

Scroll naar top