Over Ons

Verhagen Elektroservice, de witgoed specialist in de kempen

Verhagen Elektroservice is een jong familiebedrijf sinds 1987. Het bedrijf is een specialist op het gebied van witgoed binnen het verzorgingsgebied De Kempen, waaronder bijvoorbeeld Reusel, Hooge en Lage Mierde, Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Steensel, Bergeijk, Casteren, Hoogeloon, Vessem, Wintelre, Arendonk, Retie, Turnhout, etc. Maar daarbuiten geven wij natuurlijk ook alle service.

Wij zijn dealer van de meeste bekende merken. Veel producten uit het assortiment van de merken kunnen wij direct of binnen enkele dagen leveren.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Van aankoop tot thuisbezorgen en service, bij Verhagen koopt u zonder zorgen!

IMG_4490

SNELLE LEVERING

De service van Verhagen Elektroservice omvat meer dan het repareren, plaatsen en afvoeren witgoed. Een wasmachine, droger, vrieskast of vrieskist gaat zelden kapot op het moment dat het u goed uitkomt. Om u verder te helpen in tijden van ongemak is er mogelijkheid om gebruik te maken de serviceruimte. Hierin staan wasmachines, wasdrogers en diepvrieskisten die u 24 uur per dag kunt gebruiken in afwachting van de reparatie of plaatsing van uw (nieuwe) apparatuur.

Technician or plumber repairing the dishwasher in a household

DEALER EN SERVICECENTER

In onze show zijn alle toonaangevende merken vertegenwoordigd met een uitgebreid assortiment. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Zo kunt u in alle rust beslissen wat u wenst aan te schaffen. Over de parkeermeter hoeft u zich niet druk te maken, we hebben grote parking voor ons pand.

Scroll naar boven